Europatenten

Bent u op zoek naar een partner om een feesttent te huren? Organiseert u een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, fuif, festival, concert of ander evenement? Europatenten verhuurt alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. Wij maken van uw feest een top event!
Over ons

Europatenten staat reeds jaren garant voor kwaliteit & service in het verhuur van gewone maar ook luxe feesttenten en opslagtenten. U kan als particulier, bedrijf, evenementenbureau, cateringbedrijf, enz. beroep doen op ons, dit vooral in Oost- en West-Vlaanderen. We hebben een team van 18 vaste krachten die zorgt voor de perfecte plaatsing en afwerking van uw tent. We begeleiden u graag naar de juiste keuze.

Voor elk budget

We zorgen ervoor dat we binnen uw budget een tent aanbevelen die perfect past bij uw wensen. Wij verhuren verschillende tenten, dit vanaf 100 personen. Vraag online vrijblijvend een offerte aan.

De juiste tent

Door het grote aanbod aan tenten kunnen wij u garanderen dat de juiste tent uw event zal ondersteunen. Een feesttent voor een bruiloft of personeelsfeest, een festivaltent, circustent, cateringtent en zoveel meer. 

35 jaar ervaring

Met een vast en eigen team beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring in het verhuur van feesttenten maar ook stockagetenten. U kan met een gerust hart uw project aan ons toevertrouwen, ook als het gaat over de aankleding en complete afwerking.

Kwaliteit en service

Bij onze tentenverhuur staan service en kwaliteit centraal. We leveren enkel kwaliteitstenten en leveren service voor, tijdens en na het plaatsen van uw tent. Vanaf de opbouw tot de aankleding kan u beroep doen op ons!

Logistiek

Bij een tent huren komt er veel logistiek kijken. Wij maken het verschil door onze uitermate grote aandacht voor organiseren, plannen, besturen en uitvoeren. De juiste materialen op tijd en op de juiste plaats, efficiëntie tegen minimale kosten.

Accessoires

Naast het verhuur van tenten bieden wij ook allerhande accessoires die nodig zijn voor de volledige aankleding van een tent. Door een ruim assortiment aan accessoires kunnen we elke tent tot in de puntjes aankleden.

We waren tevreden van de snelle en vlotte diensten.  Het was een aangename eerste samenwerking.

Steven DLR - Concreat Antwerpen

Le chapiteau est en place et votre équipe super :)

Agathe - Vivacom events

Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de aangename samenwerking! De tent was dik in orde, mooie service ook! Ik wil ook nog jou vriendelijk behulpzame personeel bedanken uit naam van de standenbouwer voor het ontlenen van de zware hamer :-)

Lars VD - KBC

Tot ieders tevredenheid is het evenement vlekkeloos verlopen, waarvoor ook dank aan jullie. Bedankt voor de samenwerking!

Cathy - Domein Martinus Halle-Zoersel

Alles is perfect verlopen.

Marc V - SKF Belgium