Europatenten

Bent u op zoek naar een partner om een feesttent te huren? Een bedrijfsfeest, huwelijksfeest, festival, concert of ander evenement? Europatenten verhuurt alle soorten tenten, aangekleed van top tot teen indien u dat wenst. Wij maken van uw feest een top event!
Over ons

Europatenten staat reeds jaren garant voor kwaliteit & service in het verhuur van feesttenten en opslagtenten. U kan als particulier, bedrijf, evenementenbureau, cateringbedrijf, enz. beroep doen op ons. We hebben een team van 18 vaste krachten die zorgt voor de perfecte plaatsing en afwerking van uw tent. We begeleiden u graag naar de juiste keuze.

Voor elk budget

Wij zorgen ervoor dat we binnen uw budget een tent aanbevelen die perfect past bij uw event. Vraag online uw offerte aan.

De juiste tent

Door ons grote aanbod aan tenten kunnen wij u garanderen dat de juiste tent uw event zal ondersteunen.

35 jaar ervaring

Met ons vast en eigen personeel beschikken we over meer dan 35 jaar ervaring. U kan met een gerust hart uw evenement aan ons toevertrouwen.

Kwaliteit en service

Bij ons staan service en kwaliteit centraal. We leveren enkel kwaliteitstenten en leveren service voor, tijdens en na het plaatsen van uw tent.

Logistiek

Bij een tent huren komt er veel logistiek kijken. Wij maken het verschil door onze uitermate grote aandacht voor het logistieke detail.

Accessoires

Bij ons huur je niet enkel een tent. Door ons grote aanbod aan accessoires kunnen we uw tent indien u dat wenst tot in de puntjes aankleden.

Tot ieders tevredenheid is het evenement vlekkeloos verlopen, waarvoor ook dank aan jullie. Bedankt voor de samenwerking!

Cathy - Domein Martinus Halle-Zoersel

Bij deze wil ik jullie graag bedanken voor de aangename samenwerking! De tent was dik in orde, mooie service ook! Ik wil ook nog jou vriendelijk behulpzame personeel bedanken uit naam van de standenbouwer voor het ontlenen van de zware hamer :-)

Lars VD - KBC

We waren tevreden van de snelle en vlotte diensten.  Het was een aangename eerste samenwerking.

Steven DLR - Concreat Antwerpen

Alles is perfect verlopen.

Marc V - SKF Belgium

Le chapiteau est en place et votre équipe super :)

Agathe - Vivacom events