Een tent huren voor je droomhuwelijk?

17/06/2018

Op zoek naar de perfect aangeklede huwelijkstent?

Een prachtige feesttent huren voor een huwelijk waar je al jaren van droomt, dat doe je niet elke dag. Wij verhuren alle soorten tenten en bieden een ruime keuze aan met de mooiste luxe aankleding binnen en buiten. Afwerking met onder meer zijde, hout,  luxe sanitair en voltapijt zorgen voor een beleving die uw gasten niet zullen vergeten.
Bij Europatenten laten wij niets aan het toeval over. Wij denken aan alles. Een uitstekend genivelleerde plankenvloer in originele en creatieve terrasbouw of een feesttent gecombineerd met prachtige doordachte overgangen van de ene naar de andere feestruimte via stijlvolle Walk Ways. Een afwerking in verschillende thema's met oog voor details, enz. alles is mogelijk.

Europatenten is de jongste jaren sterk gegroeid en staat gekend voor het verhuren van huwelijkstenten in heel België. We werken hiervoor samen met verschillende partners en een aantal toonaangevende bedrijven in de evenementensector. Als groeiende onderneming toont Europatenten zich als een vis in het water tussen de beste cateraars en weddingplanners van het land.

Een thema en aankleding naar wens.

Een koppel dat in het huwelijksbootje treedt kan bij ons terecht voor het huren van de meest prachtige huwelijkstent, volledig naar wens aangekleed en ingericht. Vanaf de plaatsing van de tent tot de volledige aankleding volgens een specifiek concept of thema? We helpen je graag.

Een dansvloer, gedekte tafels en passende stoelen, verlichting, bloemen en planten, tuinversiering, een terras al dan niet overdekt, enz. Alles wordt in detail bekeken en afgewerkt. We maken een droomhuwelijk die jullie nooit meer zullen vergeten.

"Wij staan voor de beste service en zorgen voor een perfect huwelijk!"

Tevredenheid en waardering van onze klanten zijn de motor van het bedrijf. Reeds drie generaties lang staan wij in voor het verhuur van tenten en stellen wij de hoogste eisen vanaf de opbouw van feesttenten tot de volledige aankleding binnen en buiten. We nemen graag de tijd om te luisteren naar jullie wensen en maken van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag!

"Dank je voor de toptent Peter en Kristien. Iedereen vond het fantastisch. Het was dankzij jullie helemaal zoals verwacht.”

K. en T. VW. Belsele.
Op zoek naar een feesttent voor uw huwelijk?

Aarzel niet en vraag een offerte aan om uw tent te huren. Wij helpen je graag verder.