Zijwanden in glas

Zijwanden met vaste panelen in glas kunnen worden gecombineerd met vaste panelen in polyester. We verstrekken u graag meer informatie om een geschikte combinatie uit te werken.

Zijwanden met vaste panelen

Zijwanden met vaste panelen bieden een betere bescherming tegen wind en weer. Vaste panelen zijn geïsoleerd. Ook vormen ze een betere beveiliging tegen ongewenste bezoekers. Vaste panelen, glazen wanden, dubbele deuren: ze kunnen worden gecombineerd tot een functioneel geheel. 

Zijwanden met ramen in hout

Het afw­erken van ten­ten met houten ra­­men is een nieuwe trend voor wie op zoek is naar een wat meer prestigieuze of nog gezel­liger uit­s­­tral­ing. De ra­­men in de zi­jkan­ten van de tent hebben een hoogte van 3,8m. Dat zorgt ni­et alleen voor meer dan vol­­doende licht­in­­val, ook de belev­ing van de ruimte in de tent is hele­­maal an­ders. Het hout aan de bin­­nenkant biedt uit­ge­breide mo­gelijkhe­­den voor een zeer stijlvolle afw­erk­ing met luxe-bin­­nen­bek­led­ing.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie omtrent deze zeer stijlvolle tenten. Ze zijn zeer in trek, bieden een grote waaier aan mogelijkheden en ze stralen grote klasse uit. 

Dubbele deuren

Deuren als toegang tot de tent bieden vanzelfsprekend meer comfort voor uw gasten. Aan de buitenkant worden de deuren geopend met een makkelijke handkruk. Voor uw veiligheid volstaat een druk op de rode balk om de stevige deur open te zwaaien. U kan de deuren aan de buitenkant vergrendelen.  

Transparant dak

Een transparant dak zorgt voor een overvloed aan weidse lichtinval. Deze prachtige en majestueuze tent biedt alle comfort: de gasten blijven in hun beleving verbonden met de indrukken van de omgeving waardoor ze maximaal kunnen genieten.