Pagodetenten

Een pagodetent of paviljoentent is een kleinere feesttent van ongeveer 5mx5m oppervlakte en heeft een speciaal en mooi puntdak. Het is een zeer elegane tent en maakt een zeer fraaie en klassevolle indruk.

Pagodetenten kunnen perfect aan elkaar worden geschakeld met behulp van goten en kunnen heel luxueus worden aangekleed. We bieden ze aan in verschillende kleuren. De zijkanten van de tent worden opgebouwd met drie zijden uit pvc ramen en kunnen perfect worden open gezet bij mooi weer.

Dit soort tenten is geschikt voor verschillende gelegenheden: een ingangstent of viptent op uw evenement, een verkoopsruimte of presentatieruimte op beurzen, een kleine tent voor een pop-up winkel en zoveel meer.

We bieden verschillende types van pagodetenten: met hoge punt en wimpel of met lage punt. Sinds kort hebben we ook pagodetenten van een nieuw type waarin deuren kunnen worden geplaatst en het logo van uw bedrijf op de fries kan worden geplaatst. Ideaal voor naambekendheid!

Wenst u een offerte om een pagodetent te huren?

Vul vrijblijvend ons offerteformulier in en geef uw specifieke wensen door. We contacteren u zo spoedig mogelijk en begeleiden u graag naar de beste keuze.