Opslagtenten

Een voordelige oplossing

Opslagtenten, ook wel industrietenten of stockagetenten genoemd, worden vaak gehuurd door bedrijven die nood hebben aan een tijdelijke extra ruimte om te werken, te stockeren, weersgevoelige goederen te beschermen, machines en voertuigen meer beschutting te geven of als toonzaal tijdens een bedrijfsevenement. Wij verhuren degelijke opslagtenten op korte en lange termijn in de bouwsector, landbouwsector, de logistieke sector, enz., dit over heel België.

"We weten precies wat er voor nodig is om uw tent juist te verankeren en te beschermen tegen onweer en hoge windsnelheden."

Specificaties

Een stockagetent is een kwalitatieve en stevige tent die op maat wordt opgebouwd. Alles wordt afgestemd op uw voertuigen, machines of producten. We luisteren graag en houden rekening met alle specifieke wensen zodat wij kunnen  inschatten waar u nood aan heeft. De mogelijkheden voor de opbouw van een industrietent of stockagetent zijn zeer uitgebreid.

Materiaal

U kan voor uw tent vrij kiezen tussen een kwaliteitszeildoek of panelen in pvc, al dan niet geïsoleerd. Als u kiest voor een inrijpoort voor uw tent heeft u de keuze tussen een rolpoort of een poort die zijwaarts openschuift. Deuren worden geplaatst waar u ze graag heeft.

Afmetingen

Europatenten bouwt uw tent volledig op maat. U kiest de hoogtes, lengtes en breedtes naar uw persoonlijke voorkeur. Het formaat van uw poort wordt volledig afgestemd op voertuigen en machines.

Opties

Andere opties zoals verwarming, de voorziening van stroomgroepen, verlichting, stalen of Stelcon rijplaten, ed. zijn mogelijk.

Veiligheid

Alle materialen die worden gebruikt in onze opslagtenten of industrietenten zijn uiteraard brandwerend. Europatenten voldoet aan de veiligheidsnormen. Elke opslagtent wordt voorzien van  de nodige technische informatie.

Een opslagtent of industrietent huren?

We komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we correct kunnen inschatten waar u nood aan heeft. We houden rekening met verschillende aspecten zoals aanpalende magazijnen of gebouwen, de ondergrond voor een degelijke verankering, veiligheid, beperkte hoogtes, enz. We begeleiden u en zorgen voor de gepaste opslagtent tegen aantrekkelijke huurcondities.

Wenst u een offerte op maat?

Vul vrijblijvend ons offerteformulier in en geef uw specifieke wensen door. We contacteren u zo spoedig mogelijk en begeleiden u graag naar de beste keuze.