Ontdek ons aanbod

Wanneer u bij Europatenten te Maldegem een tent huurt mag u er op rekenen dat wij u begeleiden van bij het begin. U kan rekenen op een ambitieus team en degelijke organisatie. Wij zorgen ervoor dat uw tent perfect past bij uw feest of evenement.
Voor elk event verhuren wij de ideale tent

Europatenten is gespecialiseerd in het verhuren van professionele en degelijke tenten, dit vanaf 100 personen. Wij bieden een ruim gamma van kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen.

Elke tent kan binnen en buiten worden aangekleed volgens uw wensen en uw budget. Heeft u het graag sober en toch feestelijk of mag het iets luxueuzer zijn? Wij beschikken over alle soorten tenten voor elk soort event: een bruiloft, personeelsfeest, beurs, festival, fuif of ander event, het maakt voor ons niet uit.

We luisteren graag naar uw wensen en denken graag mee met u over de styling en aankleding van de tent: tafeldekking, stoelen, bloemen en planten, verlichting, sfeeraankleding, enz. zelfs houten vloeren, houten ramen en de aanleg van een prachtig (overdekt) terras is perfect mogelijk. Droomt u tevens van een openlucht concept voor uw feest? Wij verzorgen tuinen met podia, romantische brugjes, verlichting, decoratie en andere creatieve tuinelementen.

Reeds meer dan 35 jaar maken wij het verschil. Europatenten staat voor kwaliteit, degelijkheid en stiptheid in combinatie met de juiste organisatieskills. Wij plaatsen tenten voor bedrijven, evenementenbureau's cateringbedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres.

Weet u niet welke tent u nodig heeft voor uw evenement of twijfelt u? Contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

Wat kost een tent huren?

Verlangt u een degelijke service, een persoonlijke aanpak en eerlijke prijzen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Om een zo nauwkeurig mogelijke raming van de kostprijs voor het huren van de materialen mogelijk te maken vragen we u om bij benadering en vrijblijvend deze vragenlijst in te vullen. Vindt u dit te omslachtig, bel ons, we staan u graag te woord.

De huurprijs van een tent wordt grotendeels bepaald door het aantal vierkante meter en of u de tent al dan niet wenst aan te kleden.

Vraag in enkele stappen uw offerte aan

Meest gestelde vragen

Hoe groot moet mijn tent zijn?

Het aantal personen wordt berekend volgens het type evenement: voor een diner aan ronde tafels rekent u best 2m² per persoon. Bij een walking dinner voorziet u best 1,5m² per persoon. In het geval van een receptie zonder statafels neemt u best 0,75m² per persoon. Bij deze indicaties hebben we rekening gehouden met ruimte voor uw dansvloer, podium & bar.

Kan ik als bedrijf een tent huren?

Naast het verhuren van tenten voor tijdelijke opslagruimte werkt Europatenten ook samen met organisaties voor tentoonstellingen, met bedrijven voor personeelsfeesten, beurzen of opendeurdagen. Europatenten heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd door het bieden van een correcte en klantvriendelijke service. Opdrachten die aan ons worden toevertrouwd worden zeer nauwkeurig opgevolgd. We zijn trots op realisaties die we bouwden voor Dovy Keukens, Electrabel, Quickstep, Renault, Van Gansewinkel, ...

Is het terrein toegankelijk?

Afhankelijk van de grootte van uw tent dient us terrein voldoende toegangelijk te zijn. Voor grote events komen wij met een oplegger die van 18 meter en een heftruck om het materiaal te lossen. Het is dan nodig dat er voldoende plaats is om te parkeren en te manoeuvreren. Het materiaal wordt zo dicht mogelijk bij de locatie geplaatst waar de tent zal worden opgezet. Zo wordt beschadiging van terrein of tuin vermeden. Bij moeilijk bereikbare locaties is een plaatsbezoek aangewezen zodat hiermee rekening kan gehouden worden.

Wat te doen bij noodweer?

Hoewel al onze tenten voldoen aan de strengste veiligheidseisen dient er steeds rekening gehouden te worden met hoge windsnelheden. Het verwijderen van banners uit stellages en het volledig sluiten van tenten zijn de eerste maatregelen. Bij Europatenten wordt uitermate veel aandacht besteed aan de verankering van elke tent. We gebruiken stalen pinnen, spanriemen en bakken verzwaard met beton. Voor elke tent wordt zorgvuldig uitgerekend hoe deze kan worden beschermd tegen noodweer.